طراحی ساختمان اداری

ساختمان اداری تصفیه خانه پنجم در ضلع جنوبی تصفیه ‌خانه و در مجاورت بدنه شمالی بلوار ارتش در محدوده شمال شرقی شهر تهران واقع شده است.
ساختمان اداری موجود جوابگوی نیازهای کارفرما نبود و با توجه به اهمیت کاربری موردنظر در شرایط بحران، سازه مناسبی نداشت. در ابتدای پروژه برنامه فیزیکی موردنظر کارفرما ، به منظور نیاز های اداری کارفرما، مورد بررسی قرار گرفت و بخش ‌های متعدد کارشناسی در سه طبقه به شیوه باز (Open Office) تعریف گردید. بخش ‌های مدیریت، نگهبانی، لابی و فضاهای خدماتی در کنار طبقات اداری طول یک وید مرکزی و با اختلاف نیم طبقه انتظام یافتند. بدنه شمالی وید پنجره سراسری دارد که علاوه بر روشن کردن فضای مرکزی و پلکان، دید به ساختمان بهره ‌برداری را برای کاربران فراهم می ‌نماید.
بخش نگهبانی و انبارهای ساختمان استفاده شبانه ‌روزی دارند و دسترسی جداگانه آنها از بیرون تامین شده است. با توجه به تنوع چشم‌اندازهای اطراف ساختمان اداری و چهارنما بودن آن، بازشوها به اشکال مختلف طراحی شده‌اند و توسط یک پوسته آجری یکپارچه شده‌اند.