طراحی اقامتگاه بومگردی

اقامتگاه بوم گردی

اقامتگاه بوم گردی در ایران به عنوان یکی از گزینه‌های محبوب برای تفریح و استراحت در طبیعت، به تدریج مورد توجه مسافران و گردشگران قرار گرفته است. این اقامتگاه ها اغلب در مناطق دور از شهر و در کنار طبیعت بکر و زیبا واقع شده و امکانات و خدماتی را ارائه می‌دهند که به مهمانان اجازه می‌دهد تا به سبک زندگی روستایی و سنتی بپردازند.

اقامتگاه بوم گردی به عنوان یک مفهوم نسبتاً جدید در صنعت گردشگری مطرح شده است. این اقامتگاه‌ها برخلاف هتل‌ها و مکان‌های اقامتی مشابه از جنبه‌های مختلفی به تفریح و استراحت در طبیعت می‌پردازند.

عوامل تاثیر گذار در طراحی اقامتگاه بوم گردی

محل و موقعیت

یکی از اصلی‌ترین عوامل در طراحی اقامتگاه بوم گردی، محل و موقعیت آن است. یک اقامتگاه بومگردی باید در مکانی منحصر به فرد و دسترسی آسان به جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی داشته باشد. همچنین، این مکان باید امکان دسترسی به طبیعت و فعالیت‌های خارج از اقامتگاه را نیز فراهم کند.

معماری و طراحی داخلی

طراحی معماری و طراحی داخلی اقامتگاه بوم گردی باید با محیط اطراف هماهنگ و همچنین ارتباطی نزدیک با فرهنگ و سنت‌های محلی داشته باشد. استفاده از مصالح محلی و طراحی‌های مبتنی بر فرهنگ محلی می‌تواند به ایجاد تجربه‌ی یکتا و جذاب برای مسافران کمک کند.

امکانات و خدمات

امکانات و خدماتی که یک اقامتگاه بوم گردی ارائه می‌دهد می‌تواند تاثیر زیادی بر تجربه‌ی مسافران داشته باشد. البته سطح توقع مسافران اقامتگاه های بوم گردی در حد هتل های چند ستاره نیست ولی باید شرایط آسایش مسافران در اقامتگاه های بومگردی فراهم گردد.

محیط و حفاظت از طبیعت

احترام به محیط زیست و حفاظت از طبیعت یکی از اصول اساسی در طراحی اقامتگاه بوم گردی است. استفاده از روش‌های مدیریت پسماند، انرژی‌های تجدیدپذیر و ایجاد ارتباط مثبت با محیط زیست، ایجاد بستر تعاملی با مردم محلی، می‌تواند به افزایش پایداری اقامتگاه و جذب مسافران علاقه‌مند به محیط زیست کمک کند.

فعالیت‌های محلی و تجربه‌های فرهنگی

یکی از جذابیت‌های اصلی اقامتگاه بوم گردی، امکان ارتباط با فعالیت‌های محلی و تجربه‌های فرهنگی است. ارائه فرصت‌هایی برای شرکت در فعالیت‌های محلی، مانند آموزش صنایع دستی یا آشپزی محلی، می‌تواند به تجربه‌ی یکتا و بی‌نظیر مسافران کمک کند.

مدیریت و ارتقاء کیفیت

مدیریت صحیح اقامتگاه بوم گردی و ارائه خدمات با کیفیت، می‌تواند به ایجاد تجربه‌ی مطلوب برای مسافران کمک کند. ایجاد استانداردهای مشخص برای خدمات، مدیریت منابع انسانی و بهبود مستمر امکانات و خدمات اقامتگاه می‌تواند به ارتقاء کیفیت کمک کند.

مدیریت و بهره برداری از اقامتگاه بوم گردی

مدیریت و بهره برداری از یک اقامتگاه بوم گردی همواره یکی از چالش های سرمایه گذاران این نوع کسب و کار به حساب می آید. بهره برداری از این مجموعه ها نیازمند برنامه ریزی دقیق، انتخاب و آموزش کارکنان ماهر، مدیرت مالی، برنامه ریزی و مدیریت بازاریابی برای جذب مسافران و مهمانان جدید، اطلاع از نوع مسافرانی که این اقامتگاه را انتخاب میکنند و نیازهای این نوع مسافران، مدیریت و برنامه ریزی برای خرید تامین کننده های مواد اولیه (برای طبخ غذا و نگهداری مجموعه) و … است. سرمایه گذاران برای حل این چالش ها حتما باید از مشورت کارشناسانی که در زمینه تجربیات کافی دارند استفاده نمایند.

طراحی معماری اقامتگاه بوم گردی

اقامتگاه‌های بوم گردی اغلب از جنس ساختمان‌های سنتی و محلی ساخته شده اند. در معماری اقامتگاه بومگردی، از منابع طبیعی و محیط زیست برای ساخت و ساز استفاده می‌شود و با توجه به شرایط زیستی محلی، طراحی می‌شود. این نوع اقامتگاه‌ها اغلب از مواد ماندگار، بومی و قابل بازیافت ساخته می‌شوند. همچنین برای آسایش اقلیمی مسافران در اقامتگاه های بومگردی در حد امکان تلاس میشود از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده می‌کنند. اقامتگاه‌های بوم گردی ارتباط نزدیکی با محیط زیست دارند و در فرآیند طراحی و ساخت خود، از تکنیک‌ها و روش‌های ساختی استفاده می‌کنند که به حفظ محیط زیست کمک می‌کنند. این اقامتگاه‌ها اغلب با استفاده از موادی مانند چوب، خشت و سفال ساخته می‌شوند که موادی هستند که در طبیعت به راحتی تجدیدپذیر هستند و برای ساخت و ساز محیطی سالم و پایدار انتخاب مناسبی به حساب می‌آیند. این روش ساخت با وجود  اینکه پایداری بیشتری دارد، ولی به دلیل کمبود دانش فنی و مواد اولیه و نیز به دلیل چالش های این نوع روش های ساخت با تاسیسات و تجهیزات امروزی بعضا ممکن است هزینه ساخت بالاتری را نسبت به اقامتگاه مشابه داشته باشد.

گواهی صلاحیت سازمان برنامه و بودجه کشور

حق الزحمه و تعرفه طراحی اقامتگاه بوم گردی

حق الزحمه طراحی اقامتگاه بوم گردی با توجه به چالش ها و نکات ذکر شده از طراحی یک اقامتگاه معمولی بیشتر است. طراح در این نوع اقامتگاه ها باید نسبت به معماری محلی، مواد و مصالح بومی، روش های ساخت بومی و نیز نیاز مسافران، اطلاعات کافی کسب نماید همچنین رفع موانع و تداخلات معماری، معماری داخلی، مرمت، سازه، تاسیسات الکتریکی و تاسیسات مکانیکی، از موارد چالش برانگیز در طراحی این نوع اقامتگاه است.

طراحی اقامتگاه بوم گردی در شرکت هفت شهر آریا

شرکت هفت شهر آریا با دارا بودن کادری مجرب از کارشناسان و مهندسان و طراحان در رشته های مختلف، توانایی کامل طراحی اقامتگاه های بوم گردی را دارا است. مهندسان مشاور هفت شهر آریا با سابقه طراحی اقامتگاه های بوم گردی، با کسب جوایز متعدد همواره توانایی های خود به چالش کشیده و در مسیر طراحی اقامتگاه بوم گردی همواره توانایی های مورد نیاز خود را در طراحی این نوع ابنیه، را افزایش داده اند. طراحی اقامتگاه بوم گردی نیازمند دانش فنی و هنری بالایی است تا بتوان هم نیازهای مدرن را پاسخ دهد و هم با معماری سنتی و محیط زیست سازگار باشد. شرکت هفت شهر آریا با استفاده از تجربه و دانش خود، توانسته است اقامتگاه‌های بوم گردی زیبا و سازگار با محیط زیست طراحی کند که هم از لحاظ ظاهری جذاب و زیبا هستند و هم با استفاده از منابع محلی به محیط زیست آسیب کمتری وارد می‌کنند.

اقامتگاه‌های بوم گردی طراحی شده توسط شرکت هفت شهر آریا، با عنایت به جزئیات معماری محلی و سنتی، توانسته‌اند تجربه‌ای خاص و فراموش‌ناپذیر برای مسافران فراهم کنند و به توسعه گردشگری پایدار و ارتقای اقتصاد محلی کمک کنند. با توجه به رشد روز افزون صنعت گردشگری در ایران و افزایش تقاضا برای اقامتگاه های بوم گردی، هفت شهر آریا ادامه تلاش خود را برای ارائه بهترین و با کیفیت ترین اقامتگاه های بوم گردی ادامه می‌دهد و به دنبال گسترش و توسعه این صنعت در سراسر کشور است.

پروژه های طراحی اقامتگاه بوم گردی

طراحی معماری اقامتگاه بوم گردی «قدیم خونه» – لسکوکلایه

طراحی معماری اقامتگاه بوم گردی «قدیم خونه» – لسکوکلایه

طرح معماری اقامتگاه بوم گردی قدیم خونه (لسکوکلایه گیلان)

طرح امکان‌سنجی اقامتگاه بوم گردی قدیم خونه (لسکوکلایه گیلان)

طرح امکان‌سنجی اقامتگاه بوم گردی قدیم خونه (لسکوکلایه گیلان)

طرح توجیهی واحد اقامتی پذیرایی بوم گردی

سوالی دارید ؟

مستقیم از خودمان بپرسید ! آماده پاسخگویی هستیم